Onze diensten

Uw schoonmaakbedrijf met persoonlijk contact,  passie voor ons vak en professionaliteit en kwaliteit op de werkvloer. Voor iedere opdrachtgever. Van groot tot klein.

1

Uw glazenwasser voor glasbewassing

Dit is een vak apart waar vakbekwaamheid bij komt kijken.

Onze medewerkers kunnen op alle soorten gebouwen de werkzaamheden uitvoeren van klein tot groot en van laagbouw tot op grote hoogte.
Zij zijn in bezit van het SVS Vakman Glazenwasser / Gevelreiniging diploma. Ook zijn de glazenwassers in bezit van de VCA/ IPAF- Hoogwerker Licentie.
Met onze ervaren vakspecialisten kunnen wij u hoge schoonmaakkwaliteit en professionaliteit bieden.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden en prijzen. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.

glas-4      glas-2            

2

Gevelonderhoud

Bij gevelonderhoud komt vaak meer bij kijken dan gedacht.

Het is het eerste wat uw bezoekers en relaties aantreffen, het aanzicht en visitekaartje van uw bedrijf.
Door weersinvloeden en atmosferische invloeden vervuilen gevels, dat is een feit. De vervuiling gaat niet alleen ten kosten van de gevel, maar ook van uw uitstraling. De duurzaamheid van het complex is in het geding.

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van gevelonderhoud, werken met duurzame technieken en materialen maar vooral met beleid. Al onze medewerkers zijn in bezit van de VCA/ IPAF- Hoogwerker Licentie en het SVS Vakman Glazenwasser / Gevelreiniging diploma.

Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Neem contact op voor een persoonlijke kennismaking.

          gevel-3     

3

Facilitaire dienstverlening

Denkt u aan de breedste zin van het woord facilitaire dienstverlening.

Uw totale schoonmaakbedrijf bij bedrijven, kantoren, appartementencomplexen en tandartsenpraktijken. Het weghalen van spinrag op grote hoogte, vloeronderhoud, interne verhuizingen, catering, het vervangen van lampen en meer. Daarnaast werken wij veel voor VVE in Utrecht en omgeving. Voor hen zijn wij het schoonmaakbedrijf en verzorgen wij het schoonhouden van de algemene ruimtes en het onderhoud van glas en gevel.

Heeft u een behoefte op gebied van facilitaire dienstverlening? Wij helpen u graag verder. Neemt u contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking .