Schoonmaakbedrijf Utrecht

Willem van Geelen van schoonmaakbedrijf USGB Schoonmaakdiensten BV 25 jaar geleden aan het werk

Willem van Geelen van schoonmaakbedrijf USGB Schoonmaakdiensten BV 25 jaar geleden aan het werk.
Uiteraard wordt er tegenwoordig niet meer op deze manier gewerkt, maar met alle gecertificeerde middelen voor het werken op hoogte.

USGB Schoonmaakdiensten BV is een schoonmaakbedrijf en verzorgt de meest uiteenlopende diensten op gebied van schoonmaakwerkzaamheden voor haar opdrachtgevers. Van totaal onderhoud bij diverse appartementen complexen (VVE) door het hele land, het schoonhouden van winkelcentra, het onderhoud van schoolgebouwen, gevelreiniging, facilitaire dienstverlening en zakelijk.

Sinds 1994 een familie- en schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijf USGB Schoonmaakdiensten BV is opgericht door Willem van Geelen in 1994. Als kleine jongen begon hij als leerling glazenwasser, zoals velen die het vak willen leren. Mee met zijn vader om te helpen met het schoonhouden van het object, waarbij Willem verantwoordelijk was voor het schoonmaken van de ramen. Tot de dag van vandaag is USGB Schoonmaak een echt familiebedrijf en is Willem zoveel mogelijk op de werkvloer te vinden.

Zijn vrouw werkt al jaren in het familiebedrijf, zijn zoon Jacky werkt dagelijks mee en een aantal neven werken af en toe in het schoonmaakbedrijf. Jacky begon als leerling glazenwasser en heeft inmiddels zijn vakdiploma’s behaald voor het verrichten van de werkzaamheden op elke hoogte. Ook voor het besturen van diverse hoogwerkers heeft hij de nodige papieren behaald. Hij werkt nu als zelfstandig gevel- en glasspecialist die onze opdrachtgevers voorziet van schone ramen en gevels.

Kwaliteit, certificaten en keurmerken

Kwaliteit staat bij ons voorop. Onze medewerkers zijn in bezit van diverse vakdiploma’s en het schoonmaakbedrijf bezit over diverse
certificaten en keurmerken. Lees hier meer over onze certificeringen. Wij houden van persoonlijk contact met onze
klant, passie voor ons vak en professionaliteit en kwaliteit op de werkvloer. Voor iedere opdrachtgever. Van groot tot klein.

Graag komen wij eens vrijblijvend bij u langs om kennis te maken. Neem contact met ons op!

Ontmoet ons

Willem van Geelen

Oprichter en eigenaar

Ervaren en allround specialist in het schoonmaakvak. Maakt graag kennis met u! Bel hem mobiel op: 06 53 2999 10.

Willem staat in het midden op de foto.

Jacky van Geelen

Administratie en schoonmaak

Allround schoonmaker op de werkvloer. Volgt diverse opleidingen voor inzicht in de administratie. Maakt offertes, koopt materialen in en houdt toezicht op de werkvloer. Maakt graag kennis met u! Bel hem mobiel op 06 33 00 56 20.

Een aantal van onze klanten

ALP Lift
Boulevard Beheer
Dental Care Utrecht
The Edge appartementen Nieuwegein
Complex Enghlenschild
GLS Netherlands
Holtkamper
Hometown Beheer
Intratuin Utrecht
Jumbo City Utrecht
Transportbedrijf G. Kuijf & Zonen B.V.
NUOVO Scholengroep Utrecht
De Oldenborgh - zorgeloos wonen
Oskam
Rebo Vastgoed Management
Solid Professionals
Splash Lease
Tandartsenpraktijk de Nieuwegracht Utrecht
Velis Scholten Utrecht Groep
VVE Metea
WB De Ruimte